Motoren

Motoren - Watersport Reinders Beerta

U heeft een boot maar niet de juiste krachtbron? Voor alle doeleinden hebben wij de juiste motor. Van krachtige brandstofmotoren tot milieuvriendelijke elektromotoren. Wij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze.

1 2 > »
Suzuki DF30 - Watersport Reinders Beerta

Suzuki DF30

Lichte 30 pk buitenboordmotor met veel kracht en koppel. De 3-cilinder motor kenmerkt zich door haar rustige en stille karakter. De Suzuki DF 30 biedt... lees verder »

Suzuki DF20 - Watersport Reinders Beerta

Suzuki DF20

Een regelrechte alleskunner. De Suzuki DF20 beschikt over 20 pk aan vermogen en door de 4-takt technologie vaar je zuinig en duurzaam. De Suzuki DF20... lees verder »

Suzuki DF15 - Watersport Reinders Beerta

Suzuki DF15

Technische specificaties: Toerentalbegrenzer Oliedruk waarschuwingssysteem Digitale CDI Ondiepwaterstand Afstandsbediening(optioneel) Suzuki Ant... lees verder »

Suzuki DF9.9 - Watersport Reinders Beerta

Suzuki DF9.9

De Suzuki 9.9 buitenboordmotor is mateloos populair en uitermate geschikt voor sloepen, consoleboten en rubberboten. De 4-takt motor biedt enorme pres... lees verder »

Suzuki DF8 - Watersport Reinders Beerta

Suzuki DF8

Krachtige en stille alleskunner de Suzuki DF8 biedt enorm veel vermogen tegen een lage prijs. De Suzuki 8 pk is verkrijgbaar in verschillende uitvoeri... lees verder »

Suzuki DF6 - Watersport Reinders Beerta

Suzuki DF6

Uit de draagbare, lichte modellen reeks is de Suzuki DF 6 het sterkste model. De Suzuki 6 pk beschikt over een 138 cc motorblok met 4-takt technologie... lees verder »

Honda BF30 - Watersport Reinders Beerta

Honda BF30

De BF30 is uitgerust met een groot aantal innovatieve functies en laag brandstofverbruik die zichzelf terugbetalen. Met veel vermogen en een uitzonde... lees verder »

Honda BF20 - Watersport Reinders Beerta

Honda BF20

De BF20 biedt ongeevenaarde innovatie binnen het assortiment draagbare motoren. Deze motor levert snel reagerend, soepel en betrouwbaar vermogen in ee... lees verder »

Honda BF15 - Watersport Reinders Beerta

Honda BF15

De BF15 biedt ongeevenaarde innovatie binnen het assortiment draagbare motoren. Deze motor levert snel reagerend, soepel en betrouwbaar vermogen in ee... lees verder »

Honda BF10 - Watersport Reinders Beerta

Honda BF10

Honda's BF10 heeft haar reputatie gevestigd op basis van superieure betrouwbaarheid en laag brandstofverbruik. Dankzij de combinatie van snel reageren... lees verder »

1 2 > »
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.