Motoren

Motoren - Watersport Reinders Beerta

U heeft een boot maar niet de juiste krachtbron? Voor alle doeleinden hebben wij de juiste motor. Van krachtige brandstofmotoren tot milieuvriendelijke elektromotoren. Wij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze.

Suzuki DF30 - Watersport Reinders Beerta

Suzuki DF30

Lichte 30 pk buitenboordmotor met veel kracht en koppel. De 3-cilinder motor kenmerkt zich door haar rustige en stille karakter. De Suzuki DF 30... lees verder »

Suzuki DF20 - Watersport Reinders Beerta

Suzuki DF20

Een regelrechte alleskunner. De Suzuki DF20 beschikt over 20 pk aan vermogen en door de 4-takt technologie vaar je zuinig en duurzaam. De Suzuki... lees verder »

Suzuki DF15 - Watersport Reinders Beerta

Suzuki DF15

Technische specificaties: Toerentalbegrenzer Oliedruk waarschuwingssysteem Digitale CDI Ondiepwaterstand Afstandsbediening(optioneel) Suzuki... lees verder »

Suzuki DF9.9 - Watersport Reinders Beerta

Suzuki DF9.9

De Suzuki 9.9 buitenboordmotor is mateloos populair en uitermate geschikt voor sloepen, consoleboten en rubberboten. De 4-takt motor biedt enorme... lees verder »

Honda BF30 - Watersport Reinders Beerta

Honda BF30

De BF30 is uitgerust met een groot aantal innovatieve functies en laag brandstofverbruik die zichzelf terugbetalen. Met veel vermogen en een... lees verder »

Honda BF20 - Watersport Reinders Beerta

Honda BF20

De BF20 biedt ongeevenaarde innovatie binnen het assortiment draagbare motoren. Deze motor levert snel reagerend, soepel en betrouwbaar vermogen in... lees verder »

Honda BF15 - Watersport Reinders Beerta

Honda BF15

De BF15 biedt ongeevenaarde innovatie binnen het assortiment draagbare motoren. Deze motor levert snel reagerend, soepel en betrouwbaar vermogen in... lees verder »

Honda BF10 - Watersport Reinders Beerta

Honda BF10

Honda's BF10 heeft haar reputatie gevestigd op basis van superieure betrouwbaarheid en laag brandstofverbruik. Dankzij de combinatie van snel... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.