Watersport Reinders, Oldambt

Wie zijn wij?

Wij zijn Pieter en Anita Reinders en hebben begin 2012 een reusachtige sprong in het diepe gemaakt. Door reorganisatie was Pieter eind 2011 zijn toenmalige werk kwijt geraakt en had hij de wens om voor zich zelf te gaan beginnen. We hadden inmiddels de toezegging van (schoon)ouders gekregen om de showroom aan de Hoofdstraat 3 te mogen gebruiken.

De Blauwestad was op dat moment volop in ontwikkeling, dus waarom niet in boten. Dus Pieter is naar Boot Holland in Leeuwarden gegaan om zich te oriënteren en proberen wat kontakten te leggen. Alleen was er meer gebeurt als contacten leggen, de eerste investering in boten was een feit. Dus moesten we als de wiedeweerga aan de slag om ons bedrijf daadwerkelijk op te starten. Hier hebben we overigens nog geen moment spijt van gehad.

Er is met man en macht gewerkt om tijdens de Paasdagen 2012 open te kunnen gaan en dat is gelukt, zo trots als een pauw stonden we in de showroom aan de Hoofdstraat 3 tussen allemaal nieuwe boten. Begin 2018 zijn we met ons bedrijf verhuist naar de Reiderhaven aan de Hoofdstraat 9. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en inmiddels zijn we met ons bedrijf weer aan de Hoofdstraat 3 in Beerta gevestigd.

Wie zijn wij? - Watersport Reinders Beerta
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.