Boten

Boten - Watersport Reinders Beerta

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot die volledig bij uw wensen aansluit? Wij bieden mooie luxe sloepen met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Of gaat u voor een goede en betaalbare tweedehands boot voor vele uren vaarplezier? Kijk gerust eens rond in ons aanbod. Bij vragen staan we voor uw klaar.

1 2 > »
Kruger 440 + Evinrude EVF9.8A3 - Watersport Reinders Beerta

Kruger 440 + Evinrude EVF9.8A3

We hebben een hele leuke combinatie ingeruild, wellicht voor een beginnende watersporter die graag wil ervaren hoe het is, wat het is, en de kneepjes... lees verder »

Oldambtsloep 550XL + Suzuki DF30 - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 550XL + Suzuki DF30

We hebben weer een leuke setaanbieding voor u in de showroom staan. Deze setaanbieding bestaat uit een Oldambtsloep 550XL afgebouwd met een Suzuki... lees verder »

Oldambtsloep 600 Tender

Een in het oog springend model ..... zo kunnen we deze prachtige Tender wel omschrijven. De Oldambtsloep 600 Tender heeft een hele mooie belijning... lees verder »

RIB Selva 410 + Selva Barracuda 50 ELPT - Watersport Reinders Beerta

RIB Selva 410 + Selva Barracuda 50 ELPT

Een RIB is natuurlijk ontzettend leuk voor de sportieve watersporters onder ons. Wij hebben een super leuke RIB staan namelijk een Selva 410, deze... lees verder »

Aluminium Tender - Watersport Reinders Beerta

Aluminium Tender

Iets met ruwe bolster en blanke pit ....... rough around the edges. Een hele ruime sloep .... een hele stabiele sloep ..... en een genot om mee te... lees verder »

Oldambtsloep 630 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 630 Tender

Onze botenfamilie heeft zich mogen uitbreiden met een grote broer of zus, het is maar net hoe je het bekijkt. Mogen we u voorstellen aan de... lees verder »

Oldambtsloep 550XL - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 550XL

Het maakt al een poosje deel uit van onze botenfamilie, de Oldambtsloep 550XL. Hoe kunnen we dit model het beste omschrijven ..... de sleutelwoorden... lees verder »

Oldambtsloep 565 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 565 Tender

De Oldambtsloep 565 Tender is een prachtig gelijnde sloep met een moderne uitstraling en een mooie ruime kuip welke middels een rondzit en achterbank... lees verder »

Oldambtsloep 580 Retro - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 580 Retro

Een sloep met veel ruimte en een prachtige uitstraling de Oldambtsloep 580 Retro, de Oldambtsloep 580 Retro heeft een lengte van 5.80 meter, een... lees verder »

Oldambtsloep 570 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 570 Tender

Een sloep waar je makkelijk verliefd op kan worden is de Oldambtsloep 570 Tender, de Oldambtsloep 570 Tender heeft een lengte van 5.70 meter en een... lees verder »

1 2 > »
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.