Boten

Boten - Watersport Reinders Beerta

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot die volledig bij uw wensen aansluit? Wij bieden mooie luxe sloepen met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Of gaat u voor een goede en betaalbare tweedehands boot voor vele uren vaarplezier? Kijk gerust eens rond in ons aanbod. Bij vragen staan we voor uw klaar.

1 2 > »
Marco Sloep 575 met Suzuki DF9.9 - Watersport Reinders Beerta

Marco Sloep 575 met Suzuki DF9.9

De Marco Sloep 575 stond nog niet eerder bij ons in de showroom. Het is een ruime sloep, geschikt voor ca. 6 tot 7 personen en tot in de puntjes afgew... lees verder »

Aluminium Tender - Watersport Reinders Beerta

Aluminium Tender

Een hele ruime sloep .... een hele stabiele sloep ..... gemaakt van aluminium met een rubberen stootlijst ..... welke we "Oldambtsloep 650 Tender" heb... lees verder »

Aluminium Tender met Yamaha F40HETL - Watersport Reinders Beerta

Aluminium Tender met Yamaha F40HETL

Een hele ruime sloep .... een hele stabiele sloep ..... gemaakt van aluminium met een rubberen stootlijst ..... welke we "Oldambtsloep 650 Tender" heb... lees verder »

Örnvik 481 HT + Mercury 15 pk - Watersport Reinders Beerta

Örnvik 481 HT + Mercury 15 pk

Nog een heel knap en vooral handzaam bootje ..... een Örnvik 481 HT, de Örnvik 481 HT heeft een lengte van 4,81 meter en een breedte van 1,88 meter.... lees verder »

Oldambtsloep 475XL met Honda BF10 - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 475XL met Honda BF10

Een zwarte parel ...... een super mooie combinatie ..... menigeen zou graag met zoiets willen beginnen! In 2019 als nieuw bij ons aangekocht maar mag... lees verder »

Oldambtsloep 630 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 630 Tender

Onze botenfamilie heeft zich mogen uitbreiden met een grote broer of zus, het is maar net hoe je het bekijkt. Mogen we u voorstellen aan de Oldambtsl... lees verder »

Oldambtsloep 550XL - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 550XL

Het maakt al een poosje deel uit van onze botenfamilie, de Oldambtsloep 550XL. Hoe kunnen we dit model het beste omschrijven ..... de sleutelwoorden z... lees verder »

Oldambtsloep 565 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 565 Tender

De Oldambtsloep 565 Tender is een prachtig gelijnde sloep met een moderne uitstraling en een mooie ruime kuip welke middels een rondzit en achterbank ... lees verder »

Oldambtsloep 580 Retro - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 580 Retro

Een sloep met veel ruimte en een prachtige uitstraling de Oldambtsloep 580 Retro, de Oldambtsloep 580 Retro heeft een lengte van 5.80 meter, een breed... lees verder »

Oldambtsloep 570 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 570 Tender

Een sloep waar je makkelijk verliefd op kan worden is de Oldambtsloep 570 Tender, de Oldambtsloep 570 Tender heeft een lengte van 5.70 meter en een br... lees verder »

1 2 > »
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.