Boten

Boten - Watersport Reinders Beerta

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot die volledig bij uw wensen aansluit? Wij bieden mooie luxe sloepen met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Of gaat u voor een goede en betaalbare tweedehands boot voor vele uren vaarplezier? Kijk gerust eens rond in ons aanbod. Bij vragen staan we voor uw klaar.

1 2 > »
Oldambtsloep 630 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 630 Tender

Onze botenfamilie heeft zich mogen uitbreiden met een grote broer of zus, het is maar net hoe je het bekijkt. Mogen we u voorstellen aan de Oldambtsl... lees verder »

Sloep met Honda BF8 en kanteltrailer - Watersport Reinders Beerta

Sloep met Honda BF8 en kanteltrailer

Wegens inruil verkregen een heel mooi compleet setje bestaande uit: Sloepje met een lengte van ca. 3.80 meter bouwjaar 2011 met een vaste zijkonsole ... lees verder »

Oldambtsloep 565 Tender met Suzuki DF15 - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 565 Tender met Suzuki DF15

Toch wel één van de favoriete modellen bij ons in de showroom ....... wij hebben daarom weer een setaanbieding gemaakt. Oldambtsloep 565 Tender kle... lees verder »

Oldambtsloep 490XL met Suzuki DF20 - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 490XL met Suzuki DF20

We hebben weer een prachtige combinatie vaarklaar staan. Oldambtsloep 490XL kleurstelling zwart/wit met zwarte kabelaring met Silvertex DeLuxe bekled... lees verder »

Oldambtsloep 550XL - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 550XL

We mogen u wederom een prachtig nieuw model voorstellen te weten de Oldambtsloep 550XL. Hoe kunnen we dit model het beste omschrijven ..... de sleutel... lees verder »

Oldambtsloep 565 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 565 Tender

Een prachtige Tender model is bij ons weer terug van weggeweest ..... de Oldambtsloep 565 Tender. De Oldambtsloep 565 Tender is een prachtig gelijnde... lees verder »

Pura Vida Sublime - Watersport Reinders Beerta

Pura Vida Sublime

Zoekt u een ruime sloep, wat te denken van de Pura Vida Sublime met een lengte van 6.20 meter en een breedte van ruim 2.40 meter, in ruimte valt immer... lees verder »

Oldambtsloep 580 Retro - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 580 Retro

Een sloep met veel ruimte en een prachtige uitstraling de Oldambtsloep 580 Retro, de Oldambtsloep 580 Retro heeft een lengte van 5.80 meter, een breed... lees verder »

Oldambtsloep 570 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 570 Tender

Een sloep waar je makkelijk verliefd op kan worden is de Oldambtsloep 570 Tender, de Oldambtsloep 570 Tender heeft een lengte van 5.70 meter en een br... lees verder »

Oldambtsloep 530XL - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 530XL

Een heel populair model onder onze botenfamilie is de Oldambtsloep 530XL, de sloep heeft een lengte van 5.30 meter en een breedte van 2.20 meter. Een... lees verder »

1 2 > »
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.