Boten

Boten - Watersport Reinders Beerta

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot die volledig bij uw wensen aansluit? Wij bieden mooie luxe sloepen met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Of gaat u voor een goede en betaalbare tweedehands boot voor vele uren vaarplezier? Kijk gerust eens rond in ons aanbod. Bij vragen staan we voor uw klaar.

1 2 > »
Aluminium Tender met Yamaha F40HETL - Watersport Reinders Beerta

Aluminium Tender met Yamaha F40HETL

Een hele ruime sloep .... een hele stabiele sloep ..... gemaakt van aluminium met een rubberen stootlijst ..... welke we "Oldambtsloep 650 Tender" heb... lees verder »

Örnvik 481 HT + Mercury 15 pk - Watersport Reinders Beerta

Örnvik 481 HT + Mercury 15 pk

Nog een heel knap en vooral handzaam bootje ..... een Örnvik 481 HT, de Örnvik 481 HT heeft een lengte van 4,81 meter en een breedte van 1,88 meter.... lees verder »

Oldambtsloep 475XL met Honda BF10 - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 475XL met Honda BF10

Een zwarte parel ...... een super mooie combinatie ..... menigeen zou graag met zoiets willen beginnen! In 2019 als nieuw bij ons aangekocht maar mag... lees verder »

SALE Oldambtsloep 570 Tender met Suzuki DF30 - Watersport Reinders Beerta

SALE Oldambtsloep 570 Tender met Suzuki DF30

U kunt nog genieten van een prachtige combinatie deze nazomer ...... Oldambtsloep 570 Tender kleurstelling blauw/wit met camel kabelaring: - Silvert... lees verder »

Oldambtsloep 630 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 630 Tender

Onze botenfamilie heeft zich mogen uitbreiden met een grote broer of zus, het is maar net hoe je het bekijkt. Mogen we u voorstellen aan de Oldambtsl... lees verder »

Oldambtsloep 565 Tender + Suzuki DF15 + Marlin trailer - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 565 Tender + Suzuki DF15 + Marlin trailer

Toch wel één van de favoriete modellen bij ons in de showroom ....... wij hebben daarom weer een setaanbieding gemaakt. Oldambtsloep 565 Tender kle... lees verder »

Oldambtsloep 550XL - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 550XL

Het maakt al een poosje deel uit van onze botenfamilie, de Oldambtsloep 550XL. Hoe kunnen we dit model het beste omschrijven ..... de sleutelwoorden z... lees verder »

Oldambtsloep 565 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 565 Tender

Een prachtige Tender model is bij ons weer terug van weggeweest ..... de Oldambtsloep 565 Tender. De Oldambtsloep 565 Tender is een prachtig gelijnde... lees verder »

Pura Vida Sublime - Watersport Reinders Beerta

Pura Vida Sublime

Zoekt u een ruime sloep, wat te denken van de Pura Vida Sublime met een lengte van 6.20 meter en een breedte van ruim 2.40 meter, in ruimte valt immer... lees verder »

Oldambtsloep 580 Retro - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 580 Retro

Een sloep met veel ruimte en een prachtige uitstraling de Oldambtsloep 580 Retro, de Oldambtsloep 580 Retro heeft een lengte van 5.80 meter, een breed... lees verder »

1 2 > »
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.