Boten

Boten - Watersport Reinders Beerta

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot die volledig bij uw wensen aansluit? Wij bieden mooie luxe sloepen met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Of gaat u voor een goede en betaalbare tweedehands boot voor vele uren vaarplezier? Kijk gerust eens rond in ons aanbod. Bij vragen staan we voor uw klaar.

1 2 > »
Oldambtsloep 565 Tender + Suzuki DF15 - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 565 Tender + Suzuki DF15

Begint het al wat te kriebelen, zoekt u een hele leuke combinatie wellicht is deze setaanbieding datgene wat u zoekt, compleet afgebouwd inclusief... lees verder »

Almar bootje met Suzuki DF9.9 - Watersport Reinders Beerta

Almar bootje met Suzuki DF9.9

Het is en het blijft gewoon een lief klein bootje van het model Almar. We weten niet precies de leeftijd van het bootje maar kunnen alleen zeggen... lees verder »

RIB Selva 410 + Selva Barracuda 50 ELPT - Watersport Reinders Beerta

RIB Selva 410 + Selva Barracuda 50 ELPT

Een RIB is natuurlijk ontzettend leuk voor de sportieve watersporters onder ons. Wij hebben een super leuke RIB staan namelijk een Selva 410, deze... lees verder »

Aluminium Tender - Watersport Reinders Beerta

Aluminium Tender

Iets met ruwe bolster en blanke pit ....... rough around the edges. Een hele ruime sloep .... een hele stabiele sloep ..... en een genot om mee te... lees verder »

Oldambtsloep 630 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 630 Tender

Onze botenfamilie heeft zich mogen uitbreiden met een grote broer of zus, het is maar net hoe je het bekijkt. Mogen we u voorstellen aan de... lees verder »

Oldambtsloep 550XL - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 550XL

Het maakt al een poosje deel uit van onze botenfamilie, de Oldambtsloep 550XL. Hoe kunnen we dit model het beste omschrijven ..... de sleutelwoorden... lees verder »

Oldambtsloep 565 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 565 Tender

De Oldambtsloep 565 Tender is een prachtig gelijnde sloep met een moderne uitstraling en een mooie ruime kuip welke middels een rondzit en achterbank... lees verder »

Oldambtsloep 580 Retro - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 580 Retro

Een sloep met veel ruimte en een prachtige uitstraling de Oldambtsloep 580 Retro, de Oldambtsloep 580 Retro heeft een lengte van 5.80 meter, een... lees verder »

Oldambtsloep 570 Tender - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 570 Tender

Een sloep waar je makkelijk verliefd op kan worden is de Oldambtsloep 570 Tender, de Oldambtsloep 570 Tender heeft een lengte van 5.70 meter en een... lees verder »

Oldambtsloep 530XL - Watersport Reinders Beerta

Oldambtsloep 530XL

Een heel populair model onder onze botenfamilie is de Oldambtsloep 530XL, de sloep heeft een lengte van 5.30 meter en een breedte van 2.20... lees verder »

1 2 > »
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.